25. januar 2013

The walking dead - S2E5






The Walking Dead, er en tv serie, som der var premiere på i 2010. Det handler om en politi inspektør, Rick Grimes, som bliver skudt, da han er ude og 'fange' to bevæbnede mænd i bil, på en mark, som beskyder ham, og hans makker. Der er desværre en tredje mand i bilen, som skyder på politi inspektøren. Rick skal derfor ligge i koma. Hans makker Shane Walsh besøger Rick på hospitalet, men da han vil videre, bliver hospitalet invaderet af ''vandrer'' som de bliver kaldt i serien. Det lyder pænere at sige ''Walkers'' når det jo er det de bliver kaldt på engelsk. Vandrerne er zombier, som går efter mennesker - de skal have kød. Da Rick vågner fra koma, er han alene i byen, og skal derfor selv klare sig, og ikke blive bidt af en zombie, for så vil han selv blive en zombie. Han møder dog en far, og en søn i sæson 1. som han 'hjælper'. De får nogen våben fra politistationen, og de holder sig inden døre i nogen huse, for at overleve.

      I sæson et, leder Rick efter sin kone, og sin søn. Han finder dem efter lang søgen, og efter at have mødt andre mennesker, i Atlanta, som også flygter fra Walkers. De er nu en 12-14 mennesker, som holder til ude i no-where. Men der kommer the walkers også til, eftersom de ikke kan finde noget inde i byen (Atlanta).

Jeg gik igår igang med at se sæson to, og er nu allerede ved episode 5. Det er en virkelig spændende serie, som jeg helt klart skal se alle sæsoner af! Er du til zombie film, og spændning, så vil jeg klart anbefale at man ser den serie!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar